Case de vanzare, vile

Acest portal este dedicat anunturilor de vanzare case si vile din judetul Dambovita . Anunturile sunt insotite de poze si adaugarea unui anunt este gratuita.

Case de vanzare in Dambovita


VIND teren Gura Ocnitei Dimbovita
GURA OCNITEI 5000 mp extravilan .cadastru Intabulat .Venind de la Sacuieni spre Adinca la Razvadei 1.5 euro mp
casa de vanzare
amprenta:16, 5 x 10, p+m, bucatarie, living, baie, ct, garaj, terasa=parter. 3dormitoare, 2 bai, hol+birou=mansarda suprafata teren 800m.
Vand/Schimb casa la tara cu Garsoniera/Apartament in Bucuresti
Vand/schimb teren+casa la tara cu garsoniera/apartament in Bucuresti, casa este situata in imediata vecinatate a garii Matasaru (aprox 150metri), comuna Matasaru, sat Tetcoiu, la 15 km de orasul Gaesti si 10 km de Titu. In apropierea casei exista posta, dispensarul, scoala, gradinita si magazine, are iesire la drum astfaltat (200m), Suprafata totala a terenului este de 2800 mp, din care 1000mp teren arabil si 1800mp intravilan care cuprinde 2 case.Una dintre ele este locuibila, contruita din caramida si cuprinde 2 dormitoare, 1 hol si o magazie cu intrare separata, recent fiindu-i atasata o anexa(nefinisata) folosita ca bucatarie. Cealalta casa este ridicata cu aproximativ 5 ani in urma, este construita din boltari(ciment), cuprinde 2 dormitoare, un hol si o bucatarie, aceasta nu este locuibila nefiind inca finisata. Mentionez ca cele doua terenuri se afla unul langa celalalt, deci pot fi folosite ca o singura curte. Curtea este mare, cuprinde pomi fructiferi(pruni si zarzari, dar si un mar, un nuc, un par si 2 visini) dar si o suprafata considerabila de vita de vie.
casa batrineasca Gaesti com.Greci
Vind casa batrineasca locuibila +2 anexe, in Gaesti com Greci Dimbovita cu teren 1350m intraviran+7000m extraviran, put in curte.Apa, canalizare , gaze sunt la poarta.\r\nPret discutabil.
Teren cu casa nelocuibila
Vand teren intravilan, in suprafata de 8.000 mp , cu casa nelocuibila, in comuna Malu cu Flori, jud.Dambovita, situata pe drumul national, Targoviste - Campulung. Relatii la telefon : 0767.51.63.51.\\r\\n
potlogi
teren intravilan 4100mp, drum principal, tarla 31/4, parcela 45, curent, gaze, apa+canalizare, deschid. 10, 5m, proprietar.
Vand teren
Vand 8 ha teren arabil comasat.Pret 1 euro/mp