Case de vanzare, vile

Acest portal este dedicat anunturilor de vanzare case si vile din judetul Suceava . Anunturile sunt insotite de poze si adaugarea unui anunt este gratuita.

Case de vanzare in Suceava


CASA/CABANA GURA HUMORULUI
VANZARE CABANA GURA HUMORULUI , construita din lemn cu fundatie de beton, P+M, 40 mp parter, 20 mp mansarda, cu baie, foisor 16 persoane, gratar si cuptor din piatra tip foisor, teren 550 mp. Cabana se afla in Gura Humorului aproape de relee si la 5 km de Voronet. Accesul este pe drum forestier accesibil autoturismelor. Tel. 0745095354. Pret 30.000 euro neg.
Super oferta vanzare vila in rate
Suprafata teren : 760 mp Suprafata construita : 268 mp Amplasament : Str. Mihail Sadoveanu, localitatea Vama ( Bucovina ), judetul Suceava, la 400 m de la Drumul European. Camere : 6, Living- room spatios, Bucatarie : 1, Bai : 2, Balcoane : 6 , Holuri: 2 Utilitati/ Dotari : apa curenta, apa calda, curent electric, centrala termica Atmos cu gazificare, Internet, cablu TV, fosa septica, bucatarie utilata, bai utilate, semineu din marmura si piatra, parchet masiv din bambus, partial mobilata. Descriere : Casa are la baza constructiei o fundatie si o structura din beton armat iar mansardarea este facuta din lemn. Izolatia termica este constituita din polistiren de 10 cm acoperit cu fatada decorativa. Acoperisul este din tabla Lindab iar geamurile termopan Gealan. Amenajarea interioara a casei combina elementele rustice de piatra, lemn tratat si sculptat manual cu elementele moderne de gresie si faianta. Scarile interioare sunt din lemn de stejar sculptate manual Casa dispune de un teren imprejmuit cu gard de lemn si poarta Bucovineana din lemn, amenajat cu barbeque, gradina, fantana arteziana, balansoar.
CASA LA CHEIE LANGA BISERICA HAGIGADAR, COMUNA MOARA, MAX. 5 MIN DE MUN. SUCEAVA
Pretul se discuta la fata locului. Casa la cheie finalizata in iunie 2011 langa Biserica Hagigadar (5 min de mun. Suceava) cu 14 ari de teren in zona istorica. Proiect american cu foarte multa lumina in interiorul casei PARTER + ETAJ mansardat. Curte de aprox 300 mp pavata integral cu alee jur imprejurul casei. Terasa acoperita de aprox 18 mp. Sursa proprie de apa. Fosa ecologica care se vidanjeaza odata la 3-4 ani. Casa este racordata la curent trifazic. Acoperis din tabla zincata tip tigla Lindab. Incalzirea apei se face cu un boiler digital de 80 litri ariston de ultima generatie, iar incalzirea casei cu radiatoare electrice de ultima generatie conectate fiecare la termostat individual digital. Casa este realizata pe structura de lemn, foarte bine izolata din toate punctele de vedere, tamplarie termopan de calitate. Parterul: 2 holuri, 2 bai, 2 dormitoare, 1 dressing, 1 living, 1 loc de luat masa, 1 bucatarie, 1 camara. Mansarda: 1 hol, 1 baie, 1 dressing, 2 dormitoare, 1 birou. Casa se vinde cu mobilierul din bai si bucatarie. Casa nu este in nici un fel de litigiu si nici nu este garantie la banca sau alte institutii.
vinzare casa
de vinzare in comuna patrauti jud suceava casa veche in centrul comunei eventual pentru demolare